Selecteer een pagina

Pedicure is niet alleen in de zomer een populaire behandeling, maar het hele jaar door. Het is belangrijk om je voeten goed verzorgd te houden, vooral in de zomer wanneer sandalen en schoenen met open teen zo populair zijn. In dit blogartikel bespreken we een aantal producten die je in je salon zou moeten gebruiken als je wilt dat de voeten van je klanten er op hun best uitzien. We zullen het ook hebben over de verschillende instrumenten die gebruikt worden tijdens een pedicure en waar u ze kunt kopen bij Pedicure Groothandel!

Nageltangen bij de pedicure groothandel

Als je wel eens een pedicure hebt gehad of bij een pedicure groothandel bent geweest heb je ongetwijfeld veel nageltangen zien liggen. Alhoewel deze tangen er in de eerste instantie erg intimiderend uit kunnen zien, is er een goede reden waarom ze tijdens een pedicure gebruikt worden. Een nageltang wordt namelijk gebruikt voor het knippen van je nagels, waarbij ze vanaf de zijkant geknipt worden. De pedicure groothandel heeft een groot aanbod van deze tangen. Nagels zijn namelijk gebogen aan de bovenkant, waardoor nageltangen de natuurlijke kromming van de nagel beter volgen.

Vellentangen van de pedicure groothandel

Een vellentang staat ook wel bekend als een nagelriemschaartje. Ook dit product kan je bij de pedicure groothandel vinden. Met dit instrument kun je losse velletjes rond de nagel beter wegknippen. Vaak is dit instrument erg scherp en fijn, waardoor je er erg precies mee kan werken. En dat is maar goed ook, want zo kunnen uitstekende velletjes van nagelriemen erg dicht bij de huid worden afgeknipt. Dit product van de pedicure groothandel beschadigd de huid daarbij niet. Het wegknippen van uitstekende velletjes en gedeeltes van de nagelriem zorgt voor een nagel die er verzorgd uitziet.

Een tamponeerhaak van de pedicure groothandel

Uiteraard is het onmogelijk om alle verschillende instrumenten die een pedicure groothandel aanbiedt in deze blog bij langs te gaan. Het laatste instrument dat wij zullen bespreken heet een tamponeerhaak, maar wordt soms ook wel een excavator of een tandartshaakje genoemd. Dat laatste komt door zijn uiterlijk, waardoor je dit instrument eerder bij de mondhygiënist of tandarts zou verwachten. Met deze haak van de pedicure groothandel kun je de randen van je nagels schoonmaken. Ook kun je ze gebruiken bij ingegroeide nagels.

Producten bij de pedicure groothandel kopen

Naast een erg breed en gespecialiseerd assortiment, is er nog een groot voordeel van het inkopen doen bij de pedicure groothandel. Over het algemeen geldt namelijk dat hoe meer producten je koopt, hoe meer korting je krijgt. Naast verschillende instrumenten die je gebruikt tijdens je werk, kun je bij de pedicure groothandel uiteraard ook terecht voor andere artikelen die je nodig hebt tijdens een pedicure!

De technologie achter snelle laadpunten

De technologie achter snelle laadpunten

Snelle laadpunten zijn een gamechanger in de wereld van elektrisch rijden. Ze gebruiken geavanceerde technologie om elektrische voertuigen veel sneller op te laden dan traditionele laadstations. Vooral in steden als Rotterdam, waar elektrisch laden in Rotterdam steeds...

Lees meer
De voordelen van een op maat gemaakte website

De voordelen van een op maat gemaakte website

In de digitale wereld van vandaag is een sterke online aanwezigheid cruciaal voor bedrijven van elke omvang en in elke sector. Terwijl kant-en-klare website templates en doe-het-zelf websitebouwers populair zijn geworden, biedt een op maat gemaakte website nog steeds...

Lees meer
De CR2025 batterij: krachtig en veelzijdig

De CR2025 batterij: krachtig en veelzijdig

In de moderne wereld zijn batterijen een onmisbaar onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Ze voeden een breed scala aan elektronische apparaten, van horloges tot afstandsbedieningen en sleutelhangers. Eén van de minder bekende maar toch zeer belangrijke...

Lees meer