Hoewel er veel ongedierte is dat uw huis kan binnendringen, zijn spinnen vaak een van de meest gevreesde. Hoewel sommige spinnen schadelijk kunnen zijn, willen andere gewoon uit de buurt van mensen blijven en zullen ze geen schade aanrichten. Ander ongedierte wat wel eerder schade aan zal richten zijn kakkerlakken. Kakkerlakken kunnen namelijk schadelijk zijn voor je gezondheid, doordat ze eenvoudig bacteriën, schimmels en ziektekiemen verspreiden. Een ander probleem met kakkerlakken is dat ze zich snel voortplanten. Hierdoor kunnen een paar kakkerlakken al snel uitgroeien tot een grote plaag.

Zelf bestrijden?

Veel ongedierte in je woning kan je eenvoudig zelf bestrijden met de vele huis tuin en keukenmiddeltjes die we tegenwoordig in huis hebben. In het geval van spinnen, fruitvliegjes of een enkele muis is dit ook geen probleem. Naast huis, tuin en keukenmiddeltjes zijn er ook veel vallen en dergelijke die je voor specifieke soorten ongedierte kan kopen. Deze vind je vaak wel bij bouwmarkten als de gamme maar ook wel bij winkels als bijvoorbeeld de action. Echter, is het wel zo dat er niet voor elke ongedierte middelen zijn die je in huis hebt of even zelf kunt halen. Ook is het afhankelijk van de ernst van de plaag, een paar muizen is makkelijker te verjagen dan een hele plaag aan muizen. 

Een professioneel in huren?

Als je er zeker van wilt zijn dat je ongedierte voorgoed weg is, kun je het beste een professional inschakelen. Zij hebben de gereedschappen en de ervaring die nodig zijn om al het ongedierte in uw huis snel en effectief te identificeren en te elimineren. Loop niet het risico nog meer schade aan uw eigendommen aan te richten of uw gezin in gevaar te brengen. Zoek dan direct naar een ongediertebestrijder in jouw omgeving. Door het hele land vind je vele ongediertebestrijders. Als je in de randstad woont kan goed terecht voor ongediertebestrijding in Den Haag, Amsterdam of bijvoorbeeld Rotterdam. Hier zitten meerdere specialisten die u graag van uw ongedierte probleem af helpen.

Flexwerken

Flexwerken

Voordat de pandemie zijn intrede deed werd flexwerken steeds populairder. Door het vele thuiswerken is dit een beetje in de vergetelheid geraakt. Toch heeft flexwerken vele voordelen waardoor het de moeite waard is om erover na te denken of het bij jou en jouw bedrijf...

read more
Alles wat je moet weten over wegdekreiniger

Alles wat je moet weten over wegdekreiniger

Weet je wat een wegdekreiniger is? Het is een speciaal soort reiniger dat wordt gebruikt om het oppervlak van wegen te reinigen. Het kan worden gebruikt om vuil, olie en ander vuil van het wegdek te verwijderen. In deze blogbijdrage bespreken we de verschillende...

read more